ALLEEN OP REIS

Wil jij alleen op reis? Maar weet je niet zo goed hoé? Of zie jij alleen maar beren op de weg? Laat mij je helpen. Zie mij als je persoonlijke reisleider. In je broekzak. Want je bent natuurlijk wel alléén op reis.

Herken
je dit?

 

Ik wil graag alleen op reis, maar…

Ik kan niet zomaar weg. Waar haal ik de tijd vandaan?!

Ik weet niet of ik genoeg geld heb om rond te reizen

Ik heb een baan en een huis en een auto. En een kat. En vrienden. En.. En..

Ik blijf mijn dromen uitstellen en wachten op ‘het juiste moment’

Ik durf niet alleen te gaan omdat ik er dan alleen voor sta en alles alleen moet uitzoeken

Ik ben bang om alleen te zijn – en om bijvoorbeeld alleen uit eten te gaan

Ik heb angst voor het onbekende en weet niet wat me te wachten staat

Ik vind het onveilig om in mijn eentje te gaan en vrees voor gevaarlijke situaties

Ik weet hoe
 jij je voelt..

I had it all. Dacht ik. De baan, het huis, de auto. Maar was ik echt gelukkig? Mwah. Ik wilde zo graag die wijde wereld in! Ontdekken. Beleven. Dat hele ‘is dit het nou-gevoel’ inruilen voor levenslust en enthousiasme en uitgelaten gehuppel en tonnen aan energie. Dat was het ‘m.

Ik wil voelen dat ik leef.

En dus voelde ik dat. In mijn dagdroom. Want ik had al een baan en een huis en een auto. En het was eng, en boe en bah. En waar haal ik de tijd vandaan om de wereld te bereizen? En daarnaast: van welk geld?

Het was op een ik-ontvlucht-de-realiteit-trip naar Portugal, vijf jaar terug in januari, toen m’n lampie aan ging. Ik was alleen en liet me ontzettend inspireren door alles wat ik onderweg ontdekte. En daar besefte ik dat ik naar mijn dromen moest luisteren en gewoon moest gáán. Terug in Nederland besloot ik mijn veilige journalistieke omgeving te verruilen voor een vreemd land. Enige eis: zee en palmbomen. En daar ging ik, als kersverse reisleider naar de Turkse Riviera.

Sindsdien (2016) woonde en werkte ik op Tenerife, Ibiza en in Kroatië. Ik begeleidde reizen van Spanje tot China en als ik niet aan het reisleiden was, dan was ik zelf op reis. Thailand, Indonesië, de Filipijnen. Ik wil het allemaal ontdekken. En ik wil dat jij dat ook kan.Hoe dan? Laat mij je helpen.

Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt.

En nee, je hoeft echt niet je baan op te zeggen en je huis weg te doen (mag wel). En je hoeft ook niet járen en járen te sparen om dit te kunnen doen. Het lijkt nu misschien onmogelijk, maar echt: jouw droom is mogelijk. Laten we er samen eens naar kijken.

Deze reispassie heeft zich inmiddels ontpopt tot mijn missie: ik wil zoveel mogelijk mensen inspireren en motiveren om gewoon te gáán – en je nergens door te laten tegenhouden. Spannend? Goed zo. Ik ga jou helpen om zelfverzekerd alleen op reis te gaan. Zo leer je in mijn online programma Hoe overleef ik: alleen op reis?  je eigen reisleider te zijn. En ik ben er voor je. Online. Als back-up reisleider 😉 


Hoe overleef ik:
alleen op reis?

Als álles mogelijk is: wat ga jij dan doen? Waar wil je heen? Ik help je zelfverzekerd op reis met een duidelijk reisplan. Het plan is pure houvast. Wijk je ervan af? Heel goed. Het is jouw reis, dus jij bepaalt. Gaat het helemaal mis? Denk aan: ziekenhuisellende, ingeslikte pinpassen, gemiste vluchten of plotselinge rampen à la COVID-19? Dan ben ik er voor je. Ik help jou kalmeren, ademhalen en relativeren. En dan lossen we het samen op. 

Of niet. Want in dit online programma ga jij zelf leren hoe je noodsituaties aanpakt, hoe je een reisplan maakt, hoe je geldzaken regelt, hoe je met eventuele eenzaamheid omgaat en wat je moet doen als je inderdaad die vlucht mist, je niet meer bij je geld kunt of vast komt te zitten in een land dat plotseling in lockdown gaat. Ik help je om je eigen reisleider te worden. En mocht je me alsnog nodig hebben, dan ben ik er voor je. Als back-up. I got you.

Zij gingen
 jouvoor

“Ik ben momenteel alleen in Tokio, vorig jaar was ik alleen in Spanje. Niet omdat het moet, maar juist omdat het kan! Ik vind het heerlijk om alleen op reis te gaan en kan het iedereen aanbevelen. Dus voor iedereen die twijfelt om alleen te reizen: ik hoop dat Daphne deze twijfels weg kan nemen. Voor mij is het een verrijking en ik leer steeds meer over mezelf.” - Mickey

“I always wander why birds stay in the same place when they can fly anywhere on the earth. Then I ask myself the same question.”

– Harun Yahya

Is dit wat
voorJOU?

Eerlijk: dit reisprogramma is niet voor iedereen. Wil je graag op VAKANTIE  en niets aan je hoofd hebben? Dan is dit niet jouw programma. Reizen is fantastisch, maar het is alles behalve vakantie. Het is soms zelfs hard werken: nadenken, regelen, constant beslissingen maken, geïrriteerd raken, jezelf tegenkomen. En dat in een vreemd land. Met vreemde temperaturen en culturen en waar niets gaat zoals jij dat wil. Dat vraagt om aanpassingsvermogen. Flexibiliteit. Doorzettingsvermogen. En dit alles, dat is reizen.

Het is WEL voor jou als…

Je graag alleen op reis wil, en goed voorbereid en met een dosis kennis op pad wil gaan

Je graag een stok achter de deur wil. Als dingen misgaan. Als je even wil sparren. Als back-up. Of gewoon ter motivatie

Je de uitdaging met jezelf wil aangaan en wil investeren qua tijd, geld en: jezelf

Je wil leren hoe je je eigen reisleider kunt zijn en zelfverzekerd alleen de wereld rondreist

Het is NIET voor jou als…

Je je door je angsten laat leiden. Bang zijn mag, maar daarna weer ademhalen en doorzetten

Je op zoek bent naar een reisleider die alles voor je regelt en je bij het handje neemt

Je op zoek bent naar een reisbureau. Dat ben ik niet. Ik bied je geen pakketreizen aan en ook geen reisverzekeringen of andere zekerheden

Je niet in jezelf en in je reisdroom gelooft – dan kan ik je niet verder helpen

“If you think adventure is dangerous, try routine. It’s lethal.” 

– Paulo Coelho


Het
programma

Het programma neemt je in acht weken mee op reis langs fantastische inzichten, adembenemende uitzichten en bij elke prachtige stop nemen we een hapje. Wat zeg ik? Dan nemen we een volledig verzorgd buffet. Je proeft een beetje van dit, en een beetje van dat. Je ontdekt verschillende smaken. Geuren. Er is voor ieder wat wils. En als we genoeg genoten hebben, dan reizen we weer verder via onze reisroute. Op naar de eindbestemming.

STAP 1 – DROMEN

#1

JOUW DROOMREIS

Je maakt een droomreis bucketlist

JE ONTDEKT WAT REIZEN VOOR JOU BETEKENT

JE ONDERZOEKT JOUW UPCOMING REIS

#2

FACE YOUR FEARS

JE ONDERZOEKT JE ANGSTEN & KRIJGT TIPS
JE WEET NU WAT JE TEGENHOUDT & WAAROM
JE CREËERT INZICHT IN JEZELF – VIA OPDRACHTEN

#3

ALLEEN OP REIS

JE LEERT HOE JE SITUATIES IN JE EENTJE OPLOST
JE WEET WAT JE KUNT DOEN TEGEN EENZAAMHEID
JE KRIJGT TIPS VAN EXPERTS OVER ALLEEN ZIJN

STAP 2 – DENKEN

#4

JOUW REISPLAN

JE MAAKT EEN CONCREET EERSTE-3-DAGEN-PLAN

JE STIPPELT JE REIS UIT (MAAR BOEKT NOG NIKS)
JE KENT JE MOGELIJKE REISOPTIES EN REISROUTES & WEET WAT JE KUNT DOEN

#5

JOUW BUDGETPLAN

JE ONTDEKT HOEVEEL GELD JE NODIG HEBT – VIA MIJN SIMPELE STAPPENPLAN

JE BEREKENT JOUW DAGBUDGET MET M’N TOOL
JE WEET NU HOE EN WAT JE KUNT BESPAREN

#6

JOUW HULPPLAN

JE LEERT WAT JE MOET DOEN IN GELDNOOD – EN ANDERE NOODSITUATIES
JE LEERT OM TE GAAN MET ZIEKENHUISELLENDE

JE WEET NU WAT TE DOEN ALS JE JE VLUCHT MIST

STAP 3 – DOEN

#7

JOUW REIS PLANNEN

JE WEET WAAR JE NAARTOE WIL & WANNEER
JE SPART MET MIJ OVER JOUW REIS – TIPS & TRICS

JE BOEKT CONCREET JE TICKETS – MET MIJN HULP ALS JE WIL

#8

ZO OVERLEEF JE ALLEEN OP REIS

JE BENT KLAAR OM ZELFVERZEKERD ALLEEN OP REIS TE GAAN
JE WEET NU CONCREET WAT & WAAR JE GAAT JE DOEN
JE BENT ONTPOPT TOT JE EIGEN REISLEIDERTime

to go


 

Wat
krijg je bij dit
 reisprogramma?

 

=

Een compleet programma van 8 weken, waarin je jezelf ontwikkelt tot reisleider – en die je lekker in je eigen tempo volgt. Jij bepaalt of je er langer of korter over doet, of ‘m gewoon zesendertig keer herhaalt.

=

Een compleet werkboek met opdrachten, eindeloos veel tips, what-to-do’s en dont’s.

=

Een rits aan downloadbare plannen. Zodat je ook offline (in de jungle) bij je hulp-, budget- of reisplannen kunt. 

=

Alle Avonturista e-books ter inspiratie. Lekker veel exclusief leesvoer. Lekker veel tips.  

=

Drie jaar lang toegang tot het programma. Je kunt ‘m zo vaak herhalen als je wil. En alles downloaden. Zoveel je wil.   

=

Mijn hulp tijdens het programma. Kom je er niet uit? Wil je even sparren? Dan ben ik er voor je. In module #7 ben ik er sowieso voor je. Dan kijken we samen naar jouw reisplan (in tijden van corona: online, in upcoming tijden mag het ook offline) en help ik je waar nodig.

=

Mijn whatsapp-nummer voor hulp op reis. Heb je een mega probleem? Wil je advies? Een luisterend oor? Of gewoon even sparren? Dan ben ik er voor je. Online.

=

Meer leuks online: een community van alleenreizigers in spé via een privé Facebook-groep. 

=

24/7 toegang tot de inspirerende online reisomgeving. 

Welk pakket
kies jij?

Ga jij voor goud? Of voor zilver? Omdat de behoefte van elke reiziger anders is, heb ik twee verschillende pakketten ontworpen. Het verschil zit hem in mijn hulp. Wil je liever vaker een stok achter de deur, iemand om op terug te vallen als alles misgaat of gewoon je persoonlijke reisleider in je online broekzak? Ga dan voor goud. In dit pakket bied ik je drie keer mijn hulp in het buitenland aan. In het zilveren pakket doe ik dat eenmalig.

Why? Omdat ik me persoonlijk inzet voor JOU. Met al mijn tijd, energie en toewijding zal ik je helpen – daar aan de andere kant van de wereld. Maar dat doe ik alleen als je voor goud gaat. Dat is de investering waard. Don’t waste my time met ‘het wc-papier is op’ grapjes.

#1 ALLEEN OP REISzilver

=

Werkboeken, downloadbare plannen en Avonturista’s reis e-books waarmee je jezelf in 8 weken klaarstoomt tot wereldreiziger

=

Mijn persoonlijke hulp op reis. Eenmalig. 

=

Mijn persoonlijke hulp in module #7

=

Toegang tot de online alleenreizigers community

=

Drie jaar toegang tot het online reisprogramma


50% CORONA-KORTING

Betaal vandaag maar €52,- (en dan de komende 5 maanden elke maand €52,-) of kies voor een eenmalige investering van €300,- voor de voordeligste optie

Inclusief 21% btw

#2 ALLEEN OP REISgoud

=

Werkboeken, downloadbare plannen en Avonturista’s reis e-books waarmee je jezelf in 8 weken klaarstoomt tot wereldreiziger. Gouden-bonus: je krijgt er ook alle upcoming e-books bij. Ik stuur ze automatisch naar je toe

=

Mijn persoonlijke hulp op reis. Driemaal. 

=

Mijn persoonlijke hulp in module #7

=

Toegang tot de online alleenreizigers community 

=

Drie jaar toegang tot het online reisprogramma

50% CORONA-KORTING

Betaal vandaag maar €99,- (en dan de komende 5 maanden elke maand €99,-) of kies voor een eenmalige investering van €499,- voor de voordeligste optie

Inclusief 21% btw


Wat gebeurt er
als je je aanmeldt?

#1 START OP 1 AUGUSTUS


Ik snap je helemaal: je bent super enthousiast om aan de slag te gaan! En je wil nú op reis. Goed nieuws: de
take off is dichtbij.. Get ready! Want 1 Augustus starten we met de eerste ronde van het reisprogramma.

#2 ONTMOET ALLEENREIZIGERS

Je gaat wel alleen op reis. Maar dat betekent niet dat je het ook allemaal alleen hoeft te doen. Je hebt mijn hulp. En als je wil die van de andere alleenreizigers (in spé). Ontmoet ze online – of nog leuker: op reis!

#3 WORD JE EIGEN REISLEIDER

Binnen acht weken ontpop jij je tot eigen reisleider. En draai je je hand niet meer om voor nare situaties. Vlucht gemist? Geld gestolen? Niets aan de haaaand, jij weet nu precies wat je moet doen.

Wie geeft het
online programma?

Hi, ik ben Daphne!

Reisleider, reisjournalist en girlboss van reismagazine Avonturista.nl Daarnaast heb ik de Avonturistacademie opgezet, omdat ik er mijn missie van heb gemaakt om jou op reis te helpen – met anything.

=

#1 Ik woonde op Tenerife, Ibiza en in Turkije en Kroatië – en toen wilde ik nog steeds meer ontdekken. Dus vertrok ik naar zuidoost-Azië

=

#2 Ik ben gigantisch fan van fotografie, kleuren en eindeloze series bingwatchen – yes please

=

#3 Ik ben hartstikke allergisch voor echt van álles. Ik heb een waslijst aan voedselallergieën, wat op reis gaan alleen maar uitdagender maakt 

=

#4 Ik heb een serieuze rode-saus-verslaving. Geef me alsjeblieft emmers vol met curry, ketchup en sweet chilli saus. Meeeeerrr!

=

#5 Ik ben echt een mega-uitzoek-nerd. Álles is mogelijk in mijn hoofd, en zoek net zo lang naar manieren totdat het inderdaad mogelijk is.

“Travel does not exist without a home. If we never return to the place we started, we would just be wandering. Lost. Home is a reflecting surface. A place to measure our growth.”

– Josh Gates

WHAT THE F.A.Q.?

Wanneer start het programma?

Op zaterdag 1 augustus starten we met de eerste ronde van het Alleen op Reis reisprogramma. Tof als je erbij bent!

Hoeveel tijd kost het mij?

Zoveel je wil. De reisroute van het reisprogramma duurt 8 weken. Maar jij bepaalt het tempo. Als jij de sneltrein wil nemen of juist lekker wil wandelen en soms je tijd wil nemen om bij bepaalde uitzichten stil te staan, dan is dat helemaal prima.

Je krijgt elke week vragen (waar je soms meteen het antwoord op weet en andere keren even wil filosoferen), opdrachten (die je tussen de 1-3 uur kunt uitvoeren. Of 15 minuten als je wil sprinten, en 15 uur als je wil slenteren. Aan jou de keus) en tips en trics van experts (waar je misschien even over na wil denken, vragen wil stellen of gewoon langs je neer wil leggen en verder droomt over die reis van je).

Lang verhaal kort: jij bepaalt zelf hoeveel tijd je hierin investeert. Elke week een nieuw hoofdstuk, jij bepaalt hoe of wat – net als op reis (spoiler).

Waarom kost het reisprogramma geld?

Dit reisprogramma is met liefde gemaakt. En met expertise. Ik bied je hier mijn persoonlijke hulp en mijn reiswereld-kennis aan. Zodat jij zelfverzekerd alleen op reis kunt gaan. Hier heb ik mijn missie van gemaakt. En ik zal er ook voor zorgen dat je gáát. En als je in de moeilijkheden zit, dat ik je dan hélp. En daar mag je best in investeren, toch? En dit programma is maar een mini-investering, met levenslang resultaat. Je zult jouw wijze reislessen ook meenemen in jouw toekomstig dagelijks leven. Zie dit programma als je dagelijkse kop koffie. Dan spendeer je ook zo’n  €2,- per dag aan je favo koffietentje.

Kan ik ook mee doen als...

✈ ..ik nog helemaal geen reis hebt geboekt
Ja! Juist dan. Dit programma richt zich ook op de oriënterende fase. Je gaat brainstormen, onderzoeken en uitzoeken waar jouw potentiële reis heengaat en hoe en wat je dan kunt doen. Dus top dat je nog niet geboekt hebt! Heads up: daar gaat dan wel snel verandering in komen.

En als je dan eenmaal op reis bent, dan help ik je ook óp reis. Als je in de problemen komt, advies wil of gewoon even een luisterend oor: dan ben ik er voor je. Online.

✈ ..ik nog niet weet wanneer ik op reis wil gaan
Helemaal prima! Het antwoord op de die vraag ga je vinden tijdens het programma. En daarnaast: het programma is tijdloos. Al ga je volgend jaar, of volgend-volgend jaar, op reis dan kan ik je nog steeds helpen.

✈ ..ik denk dat ik niet weg kan gaan (qua werk, geld, tijd, you name it)
Bingo. Júist als je dit denkt, is het echt jouw tijd om mee te doen aan dit reisprogramma. Ik ga jou helpen jouw mindset om te zetten, om mogelijkheden te creëren en om gewoon te gaaaaaaan.

Ik weet niet of dit de juiste tijd is. Kan ik niet beter wachten?

Dit is juist de tijd waarin je kunt uitvogelen wat je nou eigenlijk wil. Wat past daar beter bij dan een reisprogramma wat jou daadwerkelijk helpt om jouw droom te verwezenlijken? Dat die droom (ver) in de toekomst ligt, is helemaal prima. Deze tijd hebben we nodig om te oriënteren, om te onderzoeken en om uit te vogelen hoe of wat. En als je dát allemaal weet, is het tijd om op reis te gaan. En eerlijk? Is daar ooit een juiste tijd voor? GÁ gewoon. Echt.

Hoe lang krijg ik toegang tot het programma?

De reisroute van het reisprogramma duurt 8 weken. Maar jij bepaalt het tempo. Als jij de sneltrein wil nemen of juist lekker wil wandelen en soms je tijd wil nemen om bij bepaalde uitzichten stil te staan, dan is dat helemaal prima. 

Je hebt drie jaar lang toegang tot het online reisprogramma. Je kunt hem eindeloos herhalen, uitsmeren of bewaren. Jij bepaalt. Net als op reis. 

Daarnaast word je toegevoegd aan de online alleenreizigers community in een besloten Facebook-groep. En daar hoor jij bij hoe lang je er zin in hebt.


Ervaringen
van anderen

“Ik ben momenteel alleen in Tokio, vorig jaar was ik alleen in Spanje. Niet omdat het moet, maar juist omdat het kan! Ik vind het heerlijk om alleen op reis te gaan en kan het iedereen aanbevelen. Dus voor iedereen die twijfelt om alleen te reizen: ik hoop dat Daphne deze twijfels weg kan nemen. Voor mij is het een verrijking en ik leer steeds meer over mezelf.” - Mickey

Hmm, ik twijfel..

 

Liever even
kennismaken?

Maak kennis met het reisprogramma via de 10-daagse Alleen op reis INSTACURSUS! Deze cursus is geschikt voor jou als jij snel meer wil weten over de reiswereld. Uitproberen? Voor €49,- ben jij erbij. Elke maand vertrekken we op onze instareis. Are you ready for take off?!

Wil je liever even met me sparren? Kijken of het wat voor jou is? Heb je vragen of wil je nog meer weten? Laten we een afspraak maken! We kunnen videobellen, e-mailen of whatsappen. Wat jij wil. Neem hieronder contact met me op zodat we een afspraak kunnen inplannen. Let me know!


F#CK IT
, ik ga alleen op reis!