Instacursus
ALLEEN OP REIS

Misschien denk je: hè, in deze tijd op reis? Zeker niet. Zie deze tijd als voorbereiding. Als de oriëntatiefase. Je hebt nu alle tijd om uit te zoeken wat je wil. En ik help je daar graag bij.

Wil jij alleen op reis? Maar weet je niet zo goed hoé of denk je in doemscenario’s? Laat mij je helpen. Zie mij als je persoonlijke reisleider. In je broekzak. Want je bent natuurlijk wel alléén op reis.

 

Herken
je dit?

 

Ik wil graag alleen op reis, maar…

Ik kan niet zomaar weg. Waar haal ik de tijd vandaan?!

Ik weet niet of ik genoeg geld heb om rond te reizen

Ik heb een baan en een huis en een auto. En een kat. En vrienden. En.. En..

Ik blijf mijn dromen uitstellen en wachten op ‘het juiste moment’

Ik durf niet alleen te gaan omdat ik er dan alleen voor sta en alles alleen moet uitzoeken

Ik ben bang om alleen te zijn – en om bijvoorbeeld alleen uit eten te gaan

Ik heb angst voor het onbekende en weet niet wat me te wachten staat

Ik vind het onveilig om in mijn eentje te gaan en vrees voor gevaarlijke situaties

Ik weet hoe
 jij je voelt..

I had it all. Dacht ik. De baan, het huis, de auto. Maar was ik echt gelukkig? Mwah. Ik wilde zo graag die wijde wereld in! Ontdekken. Beleven. Dat hele ‘is dit het nou-gevoel’ inruilen voor levenslust en enthousiasme en uitgelaten gehuppel en tonnen aan energie. Dat was het ‘m.

Ik wil voelen dat ik leef.

En dus voelde ik dat. In mijn dagdroom. Want ik had al een baan en een huis en een auto. En het was eng, en boe en bah. En waar haal ik de tijd vandaan om de wereld te bereizen? En daarnaast: van welk geld?

Het was op een ik-ontvlucht-de-realiteit-trip naar Portugal, vijf jaar terug in januari, toen m’n lampie aan ging. Ik was alleen en liet me ontzettend inspireren door alles wat ik onderweg ontdekte. En daar besefte ik dat ik naar mijn dromen moest luisteren en gewoon moest gáán. Terug in Nederland besloot ik mijn veilige journalistieke omgeving te verruilen voor een vreemd land. Enige eis: zee en palmbomen. En daar ging ik, als kersverse reisleider naar de Turkse Riviera.

Sindsdien (2016) woonde en werkte ik op Tenerife, Ibiza en in Kroatië. Ik begeleidde reizen van Spanje tot China en als ik niet aan het reisleiden was, dan was ik zelf op reis. Thailand, Indonesië, de Filipijnen. Ik wil het allemaal ontdekken. En ik wil dat jij dat ook kan.Hoe dan? Laat mij je helpen.

Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt.

En nee, je hoeft echt niet je baan op te zeggen en je huis weg te doen (mag wel). En je hoeft ook niet járen en járen te sparen om dit te kunnen doen. Het lijkt nu misschien onmogelijk, maar echt: jouw droom is mogelijk. Laten we er samen eens naar kijken.

Deze reispassie heeft zich inmiddels ontpopt tot mijn missie: ik wil zoveel mogelijk mensen inspireren en motiveren om gewoon te gáán – en je nergens door te laten tegenhouden. Spannend? Goed zo. Ik ga jou helpen om zelfverzekerd alleen op reis te gaan. Zo leer je in mijn online programma Hoe overleef ik: alleen op reis?  je eigen reisleider te zijn. En ik ben er voor je. Online. Als back-up reisleider 😉 

“If you think adventure is dangerous, try routine. It’s lethal.” 

– Paulo Coelho


Dit is de 
Instacursus

Deze instacursus is een mini-samenvatting van mijn online reisprogramma. Het is een introductie, zodat jij rustig kunt kennismaken en voor jezelf kunt bepalen of je haar wel of niet leuk vindt. In 5 dagen wandelen we langs 5 hoofdstukken uit het reisprogramma. We nemen er wat hapjes van – zodat we overal wat van kunnen proeven – en gaan dan weer door.

Wil je een volledig buffet plus overnachting? Dan is het uitgebreide reisprogramma wat voor jou. Wil je liever eerst even kennismaken? Dan is deze 5-daagse Instacursus wat voor jou.

Wat gaan we de komende dagen allemaal doen? Dit is de reisroute:

DAG #1

JOUW DROOMREIS

Je maakt een droomreis bucketlist

JE ONTDEKT WAT REIZEN VOOR JOU BETEKENT

DAG #2

FACE YOUR FEARS

JE ONDERZOEKT JE ANGSTEN & KRIJGT TIPS
JE WEET NU WAT JE TEGENHOUDT & WAAROM

DAG #3

ALLEEN OP REIS

JE WEET WAT JE KUNT DOEN TEGEN EENZAAMHEID
JE KRIJGT TIPS VAN EXPERTS OVER ALLEEN ZIJN

DAG #4

JOUW REISPLAN

JE STIPPELT JE REIS UIT (MAAR BOEKT NOG NIKS)
JE KENT JE MOGELIJKE REISOPTIES EN REISROUTES & WEET WAT JE KUNT DOEN

DAG #5

JOUW BUDGETPLAN

JE BEREKENT JOUW DAGBUDGET MET M’N TOOL
JE WEET NU HOE EN WAT JE KUNT BESPARENTime

to go


 

Wat
krijg je bij deze
 Instacursus?

 

=

Een 10-daagse Instacursus vol opdrachten, tips, reisverhalen en andere inspiratie.

=

We starten elke dag met een filosofische reisvraag om 08:00 uur. Geeft je lekker wat stof tot nadenken en kun je rustig wakkerworden.

=

Elke dag om 12:00 uur gooi ik de challenge online, zodat jij jouw middag lekker uitdagend kunt besteden. 

=

We sluiten de dag af met tips en trics: die post ik om 17:00 uur op The Gram. 

=

Mijn hulp en mijn expertise. Ik wil jou helpen zodat je echt op die droomreis gáát!

=

Alle reisvragen, tips & trics en challenges post ik zowel op de feed als in de stories. Printscreen away!

=

24/7 toegang tot de inspirerende online reisomgeving. 

=

Toegang tot de online community van alleenreizigers via een privé Facebook-groep

Meld je nu aan

Betaal vandaag maar €49,- (inclusief BTW) en krijg op de 1 juli exclusief toegang tot deze hoe-overleef-ik-alleen-op-reis-Instacursus


Wat gebeurt er
als je je aanmeldt?

#1 START OP 1 JULI


Ik snap je helemaal: je bent super enthousiast om aan de slag te gaan! En je wil nú op reis. Goed nieuws: de
take off is dichtbij.. Get ready! Want woensdag 1 juli starten we met de eerste ronde van de Instacursus. Je ontvangt binnen enkele dagen de exclusieve link in jouw mailbox.

#2 ONTMOET ALLEENREIZIGERS

Je gaat wel alleen op reis. Maar dat betekent niet dat je het ook allemaal alleen hoeft te doen. Je hebt mijn hulp. En als je wil die van de andere alleenreizigers (in spé). Ontmoet ze online – of nog leuker: op reis! Na de Instacursus socializen jullie gewoon verder in de privé Facebook-groep.

#3 WORD JE EIGEN REISLEIDER

Binnen vijf dagen ontpop jij je tot eigen reisleider. En draai je je hand niet meer om voor nare situaties. Vlucht gemist? Geld gestolen? Niets aan de haaaand, jij weet nu precies wat je moet doen.

Wie geeft het
online programma?

Hi, ik ben Daphne!

Reisleider, reisjournalist en girlboss van reismagazine Avonturista.nl Daarnaast heb ik de Avonturistacademie opgezet, omdat ik er mijn missie van heb gemaakt om jou op reis te helpen – met anything.

=

#1 Ik woonde op Tenerife, Ibiza en in Turkije en Kroatië – en toen wilde ik nog steeds meer ontdekken. Dus vertrok ik naar zuidoost-Azië

=

#2 Ik ben gigantisch fan van fotografie, kleuren en eindeloze series bingwatchen – yes please

=

#3 Ik ben hartstikke allergisch voor echt van álles. Ik heb een waslijst aan voedselallergieën, wat op reis gaan alleen maar uitdagender maakt 

=

#4 Ik heb een serieuze rode-saus-verslaving. Geef me alsjeblieft emmers vol met curry, ketchup en sweet chilli saus. Meeeeerrr!

=

#5 Ik ben echt een mega-uitzoek-nerd. Álles is mogelijk in mijn hoofd, en zoek net zo lang naar manieren totdat het inderdaad mogelijk is.

WHAT THE F.A.Q.?

Wanneer start het programma?

Op woensdag 1 juli starten we met de eerste ronde van de Alleen op Reis Instacursus. Tof als je erbij bent!

Hoeveel tijd kost het mij?

Zoveel je wil. Je krijgt elke ochtend een vraag (waar je soms meteen het antwoord op weet en andere keren even wil filosoferen), elke middag een opdracht (die je tussen de 1-3 uur kunt uitvoeren. Of 15 minuten als je wil sprinten, en 15 uur als je wil slenteren. Aan jou de keus) en elke avond krijg je tips en trics van experts (waar je misschien even over na wil denken, vragen wil stellen of gewoon langs je neer wil leggen en verder droomt over die reis van je).

Lang verhaal kort: jij bepaalt zelf hoeveel tijd je hierin investeert. Elke dag een nieuw hoofdstuk, jij bepaalt hoe of wat – net als op reis (spoiler).

Waarom kost de Instacursus geld?

Deze Instacursus is met liefde gemaakt. En met expertise. Ik bied je hier mijn persoonlijke hulp en mijn reiswereld-kennis aan. Zodat jij zelfverzekerd alleen op reis kunt gaan. Hier heb ik mijn missie van gemaakt. En ik zal er ook voor zorgen dat je gáát. En als je in de moeilijkheden zit, dat ik je dan hélp. En daar mag je best in investeren, toch? En deze cursus is maar een mini-investering. Zie het als je dagelijkse kop koffie. Dan spendeer je ook zo’n €5,- per dag aan je favo koffietentje.

Kan ik ook mee doen als...

✈ ..ik nog helemaal geen reis hebt geboekt
Ja! Juist dan. Deze cursus richt zich op de oriënterende fase. Je gaat brainstormen, onderzoeken en uitzoeken waar jouw potentiële reis heengaat en hoe en wat je dan kunt doen. Dus top dat je nog niet geboekt hebt! Maar daar gaat snel verandering in komen.

Wil je graag meer begeleiding op reis? Dan raad ik je aan om mijn online reisprogramma te volgen. Daarin help ik je niet alleen vóór de reis, maar ook óp reis. Als je in de problemen komt, advies wil of gewoon even een luisterend oor: dan ben ik er voor je. Online.

✈ ..ik nog niet weet wanneer ik op reis wil gaan
Helemaal prima! Het antwoord op de die vraag ga je vinden tijdens de cursus. En daarnaast: de cursus is tijdloos. Al ga je volgend jaar, of volgend-volgend jaar, op reis dan kan ik je nog steeds helpen.

✈ ..ik denk dat ik niet weg kan gaan (qua werk, geld, tijd, you name it)
Bingo. Júist als je dit denkt, is het echt jouw tijd om mee te doen aan deze cursus. En waarschijnlijk ook aan het online reisprogramma. Ik ga jou helpen jouw mindset om te zetten, om mogelijkheden te creëren en om gewoon te gaaaaaaan.

Ik weet niet of dit de juiste tijd is. Kan ik niet beter wachten?
Dit is juist de tijd waarin je kunt uitvogelen wat je nou eigenlijk wil. Wat past daar beter bij dan een reisprogramma wat jou daadwerkelijk helpt om jouw droom te verwezenlijken? Dat die droom (ver) in de toekomst ligt, is helemaal prima. Deze tijd hebben we nodig om te oriënteren, om te onderzoeken en om uit te vogelen hoe of wat. En als je dát allemaal weet, is het tijd om op reis te gaan. En eerlijk? Is daar ooit een juiste tijd voor? GÁ gewoon. Echt.
Hoe lang krijg ik toegang tot de cursus?

De Instacursus duurt 5 dagen. Deze dagen worden er allemaal stories online gezet, die jij gewoon kunt opslaan als naslagwerk – of ter inspiratie, wat jij wil. 8 dagen na de laatste dag sluit het account, zodat nieuwe deelnemers zich weer kunnen aanmelden.

Maar niet getreurd: je wordt gewoon toegevoegd aan de online alleenreizigers community in een besloten Facebook-groep. En daar hoor jij bij hoe lang je er zin in hebt.

Wil je liever een cursus waar je langer toegang tot hebt? Dan raad ik je aan om mijn online reisprogramma te volgen Hoe overleef ik alleen op reis? Daar heb je drie jaar toegang tot.


F#CK IT
, ik doe mee met de Instacursus!